Med Open Social Value Bank kan du se, hvor meget en bestemt social intervention betaler sig i penge, f.eks. hvis du reducerer ensomhed, stress eller angst.
Lancering af Open Social Value Bank
June 14, 2023

Open Social Value Bank har netop lanceret en værdibank med sociale værdier, og vi har stået for it-udviklingen af værdibanken.

Med værdibanken kan udbydere af sociale indsatser se, hvor meget en bestemt indsats betaler sig i penge, hvis de for eksempel mindsker ensomhed, stress eller arbejdsløshed.

For som formand for OSVB, Ludvig Wier, siger:

"En social indsats, der forbedrer borgernes livstilfredshed, har ikke kun en effekt på individet. Det har også en økonomisk gevinst for samfundet. Ved at gøre sociale værdier tilgængelige håber vi på at standardisere værdisætningen af sociale forandringer. På den måde kan vi begynde at måle og tydeliggøre de forandringer, en social indsats skaber.”

Der er utrolige perspektiver i det for vores samfund, hvis vi kan standardisere værdiansættelsen af sociale forandringer, og nu har vi taget et stort skridt i den rigtige retning.

Værdibanken er udarbejdet af Københavns Universitet - University of Copenhagen og Ramboll Management Consulting.

Der skal også lyde en stor tak til Økonomer Uden Grænser for overordnet projektledelse og fremdrift af projektet, og til Impactly for IT-udviklingen.

Open Social Value Bank er støttet af TrygFonden og Rambøll Fonden / Ramboll Foundation.

Vi ser frem til yderligere samarbejde og til at se, hvad fremtiden bringer for Open Social Value Bank - det bliver ikke kedeligt!

Sammenfatning
Denne nyhed refererer til pressemeddelelsen fra Open Social Value Bank (OSVB) og lanceringen af dette samarbejdsinitiativ mellem Impactly, Københavns Universitet, Rambøll Management Consulting og supporterne TrygFonden, Rambøll Fonden samt projektledelse ved Økonomer Uden Grænser. Initiativet har til formål at skabe en værdibank med fokus på at skabe gennemsigtighed om trivselsdata i men også uden for Danmark.
Download PDF
Contact OSVB

Kontakt os

Skriv en besked til os for yderligere information, så vender vi tilbage til dig på mail.
Tak! Din indsendelse er modtaget
Ups! Der gik noget galt under indsendelse af formularen.